Hesabımı önceden yükseltmiştim. Tekrar Premium’a yükseltmem isteniyor, ne yapabilirim?

Hesabınızı yükselttiğinizde Premium hesabınız satın alma sırasında Google Play’de oturum açılmış durumda olan Google hesabınıza tanımlanır. Hesabınızı yükseltmenize rağmen tekrar yükseltmeniz isteniyorsa şu adımları izleyin:

  1. Uygulama yeni cihazınızda yüklü ise kaldırın.
  2. Google Play’e girerek daha önceden satın alma sırasında açık olan Google hesabınız ile giriş yapın.
  3. Uygulamayı tekrar yükleyin.

Bu işlemlerin ardından üyeliğinizi Premium şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Sorun devam ederse bizimle ydsvocab@gmail.com adresinden iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Was this article helpful?

Related Articles